Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra ofereixen xerrades sobre seguretat a l’Institut

Durant aquest mes de maig, agents de la Policia Local i del cos de Mossos d’Esquadra han realitzat diverses xerrades informatives a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO de l’Institut de Constantí.

A petició de la direcció del centre, aquestes sessions s’han centrat en matèria de responsabilitat penal dels menors, amb especial incidència en els fets delictius relacionats amb aspectes com el bullying, el ciberassetjament i fer un ús segur de les xarxes socials i internet.

En total, han estat tres sessions en les que també s’ha aprofitat per informar l’alumnat de qüestions relatives a l’ incivisme a la via pública i, especialment, el compliment de la normativa de convivència ciutadana en aspectes com el consum de begudes al carrer (botellón), i els sorolls i molèsties als veïns.

 

Back to top