Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions per a l’excursió a la “Ruta del Carrasclet”

Des de la setmana passada ja estan obertes les inscripcions per participar de l’excursió a la “Ruta del Carrasclet”, que es farà el dissabte 1 de juny en el marc de la programació del cicle “Fes Cultura, Fes Salut”. Les places són limitades i les inscripcions es poden fer fins el 30 de maig a l’OAC de Serveis Socials (al carrer Sant Pere 49), de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, telèfon 977 52 40 36 o a mmasia@constanti.cat. El preu és de 35 euros (amb dinar i transport inclòs). Es recomana portar roba i calçat adequats, aigua i protecció solar.

La sortida en autobús es farà a les 9.00 hores des de la Plaça de les Escoles Velles, en direcció a Capçanes. Un cop allà, es farà una visita guiada a la “Ruta del Carrasclet”, una ruta d’uns 12 km. i de dificultat baixa. Tot seguit, s’anirà a dinar al restaurant Mestral de Capçanes. Després del dinar, tindrà lloc la tornada en autobús fins a Constantí.

La “Ruta del Carrasclet” fa un recorregut pels llocs on es va moure Pere Joan Barceló i Anguera- el Carrasclet- durant la Guerra de Successió de l’any 1714 mentre es resistia a les tropes borbòniques.

 

Back to top