Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Escola d’Adults i els cursos de català del CPNL celebren la festa de cloenda

El passat divendres 7 de juny es va celebrar l’acte de cloenda del curs 2023-2024 de l’ Escola d’Adults Municipal, que aquest any estrenava ubicació, al davant de l’antic refugi, a la Raval de Sant Cristòfol. L’acte festiu de final de curs va comptar amb la presència dels alumnes i professors que han realitzat alguns dels cursos i tallers que s’ofereixen a l’escola.

L’acte festiu va estar amenitzat amb una actuació a càrrec del Mag Juanola, i també va comptar amb una petita representació teatralitzada protagonitzada pels alumnes d’anglès i dels cursos de català del CPNL. També es va fer la presentació de les 14 parelles lingüístiques que prendran part d’una nova edició del programa “Voluntaris per la llengua”.

L’acte va finalitzar amb l’entrega de diplomes per a tot l’alumnat dels cursos de l’Escola d’Adults.

Back to top