Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Gran èxit de participació a la sisena edició del “Tecnifica’t Summer Camp”

Des del passat 25 de juny s’està realitzant al Camp de Futbol Municipal La Coma la sisena edició del “Tecnifica’t Summer Camp”, que imparteix l’escola de tecnificació de futbol “Tecnifica’t”. Amb una durada de sis setmanes, el campus s’allargarà fins el divendres 2 d’agost. Un any més, aquest campus d’estiu està comptant amb un gran èxit de participació, amb totes les places exhaurides i fins i tot amb infants que han quedat en llista d’espera. Durant aquesta tercera setmana hi ha inscrits una setantena de nens i nenes.

El campus “Tecnifica’t” s’adreça a infants d’entre 5 i 14 anys i es desenvolupa de dilluns a divendres de 9 a 13 hores. Durant les sessions d’entrenament es treballen exercicis per millorar la tècnica individual, que es combinen amb activitats a la piscina municipal i amb competicions a nivell intern.

Els campus de futbol que organitza l’escola de tecnificació “Tecnifica’t”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí i del Centre d’Esports Constantí, es realitzen amb un gran èxit de participació durant tots els períodes de vacances escolars al municipi.

Back to top