Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Prop d’uns seixanta infants fan ús del servei de menjador durant les vacances d’estiu

Durant les vacances d’estiu, l’Ajuntament de Constantí manté obert el servei de menjador tal i com ja ha fet els darrers anys en tots els períodes de vacances escolars. El consistori continua plantejant com una actuació prioritària la detecció i garantia de la cobertura de les necessitats d’alimentació dels infants durant les vacances.

Amb prop d’una seixanta infants inscrits, aquest servei de suport alimentari s’està desenvolupant com és habitual al menjador escolar al col·legi Centcelles i complementa l’oferta del Casal d’Estiu Municipal oferint servei de menjador a tots els infants que assisteixen al casal i també a tots els infants que gaudeixen de beca menjador durant el curs escolar.

Amb aquesta mesura el consistori vol evitar que, un cop acabades les classes, els nens i nenes que van habitualment al menjador i que poden fer almenys un àpat al dia en condicions, es quedin sense el servei durant els períodes de vacances escolars. En els pressupostos d’aquest any 2024, l’Ajuntament de Constantí manté la partida pressupostària destinada a beques menjador. Durant aquests períodes de vacances escolars el 100 % d’aquestes ajudes va a càrrec del consistori.

Back to top