Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Alumnes de guitarra de l’Escola de Música de Constantí participen d’una nova Trobada multitudinària per celebrar els 25 anys de l’ACEM

El passat dissabte 10 de març 4 alumnes de l’Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens de Constantí,  acompanyats del seu professor Miquel Moreno, van participar a la Trobada de Guitarres i Baixos que es va dur a terme al Pavelló Barris Nord (Lleida).

Aquesta ha estat una nova trobada multitudinària de les que es duen a terme aquest any per celebrar el 25è aniversari de l’ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música), associació a la qual pertany l’Escola Municipal de Música de Constantí. Al Pavelló Barris Nord de Lleida, hi van participar prop de 800 músics de 51 escoles de música de tot Catalunya.

Per celebrar aquests 25 anys d’escoles de música, per al curs 20117-18 s’han organitzat trobades musicals a diferents ciutats del territori català; l’Escola de Música de Constantí  participarà en quatre d’aquestes trobades, i de moment ja ha estat present a la Trobada de corda del passat 4 de febrer a Barcelona, i la d’aquest dissabte 10 de març a Lleida. Aquest proper diumenge 18 de març participarà amb la Banda (instruments de vent) a Tarragona; i el 15 d’abril, a la trobada de Percussió a Sant Cugat del Vallès.

Com a tancament dels actes de celebració, el diumenge 10 de juny a les 13 h. se celebrarà un concert multitudinari amb la participació dels alumnes de les 6 formacions (uns 10.000 músics en total) a l’estadi de Cornellà – El Prat del Real Club Deportiu Espanyol

Back to top