Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

dTapes 2018

L’èxit de la iniciativa “Constantí DTapes 2017” ha empès la Unió de Botiguers de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament, a organitzar-ne una segona edició aquest 2018.

Cinc dies no consecutius durant el mes de maig en els que els establiments locals ens oferiran una degustació, a un preu assequible per a totes les butxaques, de les seves especials elaboracions, realitzades per a l’ocasió. Tapes originals, creatives, de gran qualitat gastronòmica, que contribuiran a dinamitzar la nostra economia local. Fomentar la cultura de la tapa entre la ciutadania com una alternativa per assolir altres formes de consum gastronòmic també forma part de Constantí.

Sembla ser que no és clar l’origen de les tapes, petits mossos que fan les delícies de petits i grans. Sigui quin sigui, el que sí que és clar és que el fet d’acompanyar la ingesta de beguda amb algun aliment es remunta molt enllà de la història.

Qui es pot resistir a sortir, amb la família o els amics, a fer un vermut a migdia i gaudir del temps de primavera? O passar la tarda plegats i acabar-la picant, ja siguin unes tapes, uns pinxos o uns tastets? Deixem-nos, doncs, seduir per tot un espectacle de gustos i textures que no ens deixaran indiferents!

I mai millor dit, un plaer i un gust!

Back to top