Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El pavelló de Constantí vibra amb les dues medalles d’or de Lydia Valentín

Avui dimecres, 27 de juny, s’està disputant al pavelló poliesportiu municipal de Constantí l’última jornada de les proves d’halterofília dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018. Durant el matí ha tingut lloc la final femenina de 75 kg amb la participació de la vigent campiona d’Europa i del món Lydia Valentín com a gran favorita. Valentín ha fet bons els pronòstics i s’ha emportat dues medalles d’or, en modalitat arrencada (aixecant 112 kg) i en dos temps (aixecant 137 kg).

El pavelló poliesportiu municipal de Constantí s’ha omplert per gaudir d’una de les esportistes més rellevants d’aquesta edició dels Jocs Mediterranis. El públic assistent ha animat en tot moment l’esportista espanyola, que no els ha defraudat.

Pel que fa al podi, la plata ha estat per la francesa Gaelle Verlaine Nayo, aixecant 99 kg en modalitat d’arrencada i 129 kg en dos temps. El bronze en arrencada ha estat per Rabia Kaya, de Turquia, aixecant 98 kg. En dos temps el bronze se l’ha endut Dina Barakat, d’Egipte, aixecant 123 kg.

Aquesta tarda finalitza la competició amb la prova masculina de 105 kg. Les dues medalles d’or de Lydia Valentín completen uns excel·lents resultats de la selecció espanyola, que en aquests Jocs Mediterranis suma un total de 10 medalles: 2 d’or (Lydia Valentín), 3 de plata (dues d’Andrés Mata i una d’Atenery Martin) i 5 de bronze (Josué Brachi, Alba Sánchez, Irene Martínez, Ilia Hernández i Manuel Sánchez).

 

Back to top