Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

CORREOS dedica un mata-segells a l’halterofília als XVIII Jocs Mediterranis

L’Ajuntament de Constantí, amb la col·laboració del Grup Filatèlic i Col·leccionisme de Reus, va sol·licitar a Correus un mata-segells commemoratiu dedicat a Constantí, com a Seu dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018 en la modalitat d’halterofília. Aquest mata-segells es presentarà demà dimecres 27 de juny, i CORREOS instal·larà una oficina temporal amb horari de 10 a 13.00 h al Pavelló Municipal d’Esports de Constantí. Amb posterioritat, estarà a disposició del públic a l’oficina de Correus del municipi fins els dies 4 o 5 de juliol.
De moment, només s’han fet dos mata-segelles dedicats als Jocs Mediterranis 2018, el de Constantí i un altre a La Selva del Camp, dedicat a l’esgrima, el passat dia 25 de juny.
Aquest mata-segells commemoratiu servirà per projectar internacionalment la població de Constantí, per una banda com a seu dels Jocs Mediterranis en relació a tots els països que hi participen, i per l’altra, en relació a tots els aficionats a l’esport de l’halterofília en l’ambit internacional.

 

Back to top