Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” s’estrena al cicle de concerts a Centcelles

La segona edició del Cicle de Concerts a Centcelles continua aquest dijous, 19 de juliol, amb l’actuació del grup de vent de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” de Constantí. El conjunt està format per alumnes i professors de l’escola en les especialitats de vent-fusta. Aquesta serà la primera vegada que l’Escola Municipal de Música s’incorpora al cartell del festival

El nombre de components d’aquest grup, oscil·la entre 6 i 10 i pot variar en funció del repertori treballat en cada projecte. Els instruments que habitualment el conformen són la flauta travessera, el clarinet i el saxòfon. El grup treballa un repertori d’estils diversos, sense estar lligat a cap tipus de música en concret. Està format per Núria Ferrer, Núria Sabaté i Júlia Cadena (flautes); Josep Boada, Eugeni Sagalà i Marta Cugat (clarinets); Laura Gil, Jordi Martín i Antoni Segura (saxòfons). L’orquestració i direcció va a càrrec del director de l’escola, Josep Boada.

A partir de les formacions amb més trajectòria a l’Escola de Música, existents amb anterioritat a l’any 2004 i integrades per la flauta travessera, el clarinet i el saxòfon, es va iniciar la creació de la que, actualment, és la Banda de l’Escola de Música, afegint-hi, progressivament, el piano, el violí i la bateria.

En el repertori s’interpretaran peces del musical “Lady, be Good” de George Gershwin, i diverses BSO de pel·lícules com “Somewhere in time”, “Stand by me”, “La Vita è Bella”, “El golpe”, “El viaje a ninguna parte” o “El mago de Oz”. El concert finalitzarà amb diverses peces del mjusical “West Side Story” de Leonard Berstein.

El concert tindrà lloc al conjunt monumental de Centcelles, a les 20.30 h, amb entrada gratuïta.

Back to top