Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’inaugura una mostra fotogràfica sobre les festes i tradicions de Constantí

El passat divendres 20 de juliol es va inaugurar la mostra fotogràfica “Festes i tradicions de Constantí. Aquesta exposició, que es pot veure a l’exterior del Pavelló Poliesportiu (carrer Pintor Fortuny), recull una vintena instantànies sobre les activitats festives i les tradicions populars al nostre municipi durant bona part del segle XX: el vermut a les terrasses, les competicions esportives, les revetlles, els retrats de grup, els balls de sardanes, l’acompanyament musical a l’entrada i sortida de l’ofici de Festa Major, etc… Imatges d’altres temps, que molta gent encara recorda i que formen part de la memòria col·lectiva de diverses generacions.

Són imatges que conformen la celebració de la festa com un espai inclusiu de convivència i d’afirmació col·lectiva. La mostra es podrà visitar fins al 31 d’octubre de 2018.

Back to top