Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’instal·la un radar pedagògic al carrer Major

Dintre del Pla de mobilitat establert per l’Ajuntament de Constantí, s’ha procedit a la instal·lació d’un radar pedagògic al carrer Major, concretament a l’alçada del Parc dels Garrofers. L’Ajuntament ha cregut convenient ubicar-lo en aquest tram amb l’objectiu de conscienciar els conductors de mantenir la velocitat adequada i ajudar a tenir una circulació més estable i segura en aquest punt del centre urbà. Recordem que la finalitat d’aquest tipus de radars és conscienciar els conductors perquè moderin la velocitat. Quan passa un cotxe detecten i mostren en un panell lluminós la velocitat a la qual circula.

L’objectiu de la mesura és que el conductor sigui conscient de si corre massa i així moderi la velocitat, sense ser sancionat. A banda d’aquesta funció de sensibiltzació i conscienciació, aquest radar també permetrà extreure dades estadístiques respecte de la velocitat mitjana, etc.. per tal d’establir altres tipus de mesures de control en relació a la circulació .

Back to top