Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’entreguen els diplomes del curs AEQT- AEST en l’àmbit de la indústria química

Aquest dimarts 9 d’octubre s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí l’acte d’entrega dels diplomes a totes les persones de Constantí que durant el passat mes de juliol van realitzar el curs AEQT-AEST inicial bàsic, de prevenció de riscos per a professionals de manteniment en l’àmbit de la indústria química. Prop d’una trentena de persones empadronades a Constantí van realitzar aquest curs, convocat a través de l’Oficina de Treball Municipal, els dies 16 i 17, i 23 i 24 de juliol. El curs es va impartir a l’Institut Pere Martell de Tarragona.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Oscar Sánchez, i la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Constantí, Dolors Fortuny.

Aquest curs pretén qualificar els professionals que realitzen manteniment habitual al sector petroquímic de Tarragona mitjançant la realització d’una formació específica transversal a tots els professionals, independentment de la seva tasca dins de l’empresa i de l’activitat d’aquesta.

Entre els requisits que s’exigien als participants es demanava haver treballat en el sector petroquímic o empreses de serveis de la petroquímica; haver cursat estudis formatius relacionats amb el manteniment o amb la indústria petroquímica.

Back to top