Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Èlia Canales fa història i aconsegueix la medalla de plata als Jocs Olímpics de la Joventut

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, ha fet història. La jove esportista de 17 anys, ha obtingut la medalla de plata en la categoria d’arc recorbat femení dels Jocs Olímpics de la Joventut que s’estan celebrant a Buenos Aires (Argentina).

Després de superar ahir dilluns l’australiana Laura Paeglis als setzens de final, per un contundent 6-2, la jove arquera afrontava aquest dimarts una tarda frenètica, que ha començat amb la disputa de l’eliminatòria de vuitens de final, davant l’alemanya Clea Reisenweber, de qui s’ha desfet per un resultat de 6-2.

L’apassionant jornada d’avui, ha continuat amb l’eliminatòria de quarts de final, en la qual esperava la nord-americana Catalina Gnoriega, una eliminatòria que Èlia Canales ha decantat al seu favor per 7-3, obtenint la classificació per a semifinals i entrant així en la lluita per les medalles.

Ja a semifinals, i en un igualadíssim duel, ha superat la mexicana Valentina Vázquez Cadena per un ajustat 6-4, amb una espectacular remuntada de la nostra arquera.

A la gran final, la rival ha estat l’arquera xinesa Mengyao Zhan, que s’ha acabat imposant per 6-2 obtenint la medalla d’or. La medalla de plata ha estat el merescut premi a l’espectacular torneig realitzat per Èlia Canales, amb una tarda del dimarts 16 d ‘octubre de 2018 que serà difícil d’oblidar

La medalla de plata d’Èlia Canales, situa el nom de Constantí a dalt de tot de l’elit del Tir amb Arc a nivell mundial. La triple campiona d’Espanya en categoria cadet ha tornat a demostrar el seu excel·lent nivell competitiu i que ja és una ferma realitat d’aquest esport, amb un espectacular palmarès, i sobretot amb un futur brillant per endavant.

Back to top