Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Visita al Conjunt Monumental de Centcelles i breu peça escènica al voltant d'”Etheria”, novel·la de Coia Valls.

Des de la Biblioteca Municipal de Constantí, en col·laboració amb el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT), ens proposen aquest dissabte 10 de novembre un nou “Llegim Història”, per apropar-nos a la tardoantiguitat romana a partir de la lectura d'”Etheria”, novel·la de Coia Valls. A les 11 h. es farà una visita guiada al Conjunt Monumental de Centcelles, a càrrec de Pilar Sada, conservadora del MNAT. I seguidament, es representarà una breu peça escènica amb introducció de Coia Valls; Narradors: Pep Macaya i Dolors Quintana; Actrius: Lila Urbano, Núria Carazo i Gemma Clarke ; Música: Frederic Quesada. Activitat oberta a tothom.

L’activitat es completarà dilluns  a les 19 h. amb una sessió del club de Lectura a la Biblioteca Municipal, amb la presència de la pròpia autora, Coia Valls.

Back to top