Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El constantinenc Ricard Escarré rep el premi Extraordinari al millor expedient acadèmic per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya)

L’historiador constantinenc, Ricard Escarré, ha estat guardonat amb el Premi extraordinari pel millor expedient acadèmic de la titulació de Grau d’Humanitats l’any 2017-2018 per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) . El passat dissabte 10 de novembre es va celebrar la festa de graduació a l’Auditori de Barcelona, en que va rebre aquest reconeixement extraordinari de part del rector de la UOC, Josep A. Planell.

El Grau d’Humanitats té un total de 240 crèdits amb un ampli ventall d’assignatures de diferents àmbits de les ciències humanes i socials. El treball de final de Màster que va presentar Ricard Escarré estava centrat en el camp de l’antropologia religiosa i portava per títol: “Indrets mítics, místics,i sagrats de Catalunya”

Escarré ha col·laborat amb diversos articles a la miscel·lània “Estudis de Constantí”, i ha publicat també els llibres: “Doctor Aleu. Obra i memòries” (2008), i el llibre il·lustrat infantil sobre la “Història de Constantí” (2018). També ha estat l’autor de diverses publicacions dels opuscles sobre “Rutes de Constantí”. D’altra banda, és un veterà col·laborador de Constantí Ràdio amb programes històrics de l’emissora com “Arcàdia” i “El Crononauta” i actualment el podeu escoltar cada dimecres a les 20 h. al programa “Espai patrimoni”.

Back to top