Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’edita el número 9 de la revista “Rutes de Constantí”

L’Arxiu històric municipal ha editat el número 9 de la revista “Rutes de Constantí”. El número d’aquest any 2018 d’aquesta guia turística i cultural inclou una entrevista amb l’escultor Joan Miró Oró, l’artesà que es va encarregar de la restauració de la Dragonina i els Gegants de Constantí. En aquest número també hi trobarem un article del periodista del Diari de Tarragona, Iñaki Delaurens, relacionat amb la ruta de l’aigua de Constantí.

Un altre dels articles, obra de Mossèn Joaquim Claver, antic rector de la parròquia de Sant Feliu Màrtir de Constantí, fa referència a l’ermita de Sant Ramon de Penyafort. L’arquitecte tècnic municipal, Christian Twose, presenta un article sobre les obres de rehabilitació de la Plaça  de les Escoles Velles.

En aquest número també hi trobarem un article sobre els tres llibres infantils que s’han publicat aquest any i que fan referència a Constantí. Es tracta del llibre “Constantí. Un mar d’històries” de l’historiador Ricard Escarré i l’il·lustrador Àngel Sauret; la Montse Llauradó, auxiliar de la biblioteca, que ens parla d’una nova edició del llibre “contes a moltes mans” que han elaborat conjuntament les dues escoles del municipi amb la col·laboració de la Biblioteca municipal i  Joan Rioné, editor del llibre “Mapa de ciutats somiades”.

Una entrevista a Pilar Sada, responsable de l’àrea de difusió, exposicions i educació del MNAT, un article de la periodista de Constantí Ràdio, Noelia Silvero, sobre les activitats de recreació historia a la vil·la de Centcelles durant les jornades Tarraco Viva, i un article del tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Constantí, Ignasi Manzanares sobre les rutes que han realitzat en BTT pels camins del terme, completen aquest darrer número de la publicació, que inclou també la col·laboració del naturalista José A. Latorre, amb un article sobre la flora singular de Constantí

Back to top