Constantí acull la 1a Trobada de Colles de Diables Infantils de la Comarca del Tarragonès

Aquest dissabte 19 de gener es farà a Constantí la 1a Trobada de Colles de Diables Infantils de la Comarca del Tarragonès. Un total de 8 colles i prop de 400 nens i nenes participaran d’aquest esdeveniment, que serveix per celebrar el 5è aniversari dels Diablons de Constantí. Els actes començaran a les 17.30 h amb una concentració a la Plaça de les Escoles Velles, i a partir de les 19 h s’iniciarà el Correfoc (Recorregut: Plaça de les Escoles Velles, Avinguda Onze de setembre, i arribada a la Plaça de la Generalitat). Un cop allà, tindrà lloc l’encesa de lluïment, i hi haurà també una sorpresa, amb la col·laboració del Club de Tir amb Arc Constantí.

Un acte que organitza l’Associació dels Amics de la Colla C.O.C.A, i que comptarà amb la presència de les colles infantils de Diables de  la Pobla de Mafumet, Altafulla, Torredembarra, Tarragona, El Catllar, el Morell i la Canonja, a banda dels Diablons de Constantí

Back to top