Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Biblioteca Municipal premia els usuaris més actius de l’últim any

Com cada any, en el marc de la celebració de la Festa Major d’hivern, aquest dimecres16 de gener la Biblioteca Municipal ha fet entrega dels Premis als Superlectors, un gest de reconeixement a l’activitat lectora dels usuaris més actius. Com ja és habitual, s’han concedit dos premis per la categoria infantil, dos per la juvenil i dos més per la d’adults.

Els lectors guardonats en aquesta edició han estat:

En la categoria adults:

  • 1r premi: Marta Girón Llesera
  • 2n premi: Susana Díaz Estévez

En la categoria juvenil

  • 1r premi: Nicolás Esteban Romero Quinteros
  • 2n premi: Júlia Ransanz Marin

En la categoria infantil

  • 1r premi: Lionel Sánchez Ramírez
  • 2n premi: Arianna Bigorra Ardila

D’altra banda, des de la Biblioteca s’ha fet un reconeixement a la tasca desinteressada que realitzen els col·laboradors per fomentar i promocionar la lectura. Enguany aquest reconeixement ha estat per a les persones voluntàries que estan col·laborant amb el projecte educatiu Lecxit de comprensió lectora adreçat a infants. Són Alexandra Baird, Ana Montes, Àngels Alasà, Anna Ràfols, Anna M. Giné, Assumpció Torrens, Francesc Rodríguez, Gema Santos, M. Rosa Faixa i M. Teresa Miravall.

Després de l’entrega de premis va tenir lloc la presentació de l’espectacle per a adults: “Pompeu Fabra: jugada mestra”, un espectacle que utilitza la metàfora esportiva per introduir-nos a la dimensió científica, humana i ciutadana de Pompeu Fabra. D’altra banda, durant aquest mes de gener, i dins dels actes de l’any Pompeu Fabra, que es va commemorar el 2018, la Biblioteca acollirà també l’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa”.

 

Back to top