Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Aquest estiu s’iniciaran les obres de renovació i millora a l’Escola Mossèn Ramon Bergadà

Aquest estiu, coincidint amb el període de vacances escolars, es realitzaran obres de reparació i millora a l’escola Mossèn Ramon Bergadà. La feina realitzada des de l’Ajuntament de Constantí finalment ha donat els seus fruits i, després de diverses reunions, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat s’ha compromès a fer una inversió de 236.000 euros en aquest projecte.

El projecte presentat, defineix per una banda, un seguit d’intervencions de reparació i millora als dos edificis escolars que conformen el centre educatiu, i per l’altra, la reforma de l’entorn urbanitzat dels edificis esmentats. Les intervencions previstes a l’interior dels edificis tenen per objectiu resoldre les patologies i deficiències més importants que es reflecteixen en estudis previs (reparacions de pilars de formigó, reparació d‘esquerdes en parets, reparacions de desaigües, substitució i enderroc de paviments, formació de noves xarxes de drenatge i evacuació,etc…)

Pel que a fa a les intervencions que es preveuen als espais exteriors, es duen a terme per a complir amb les recomanacions dels esmentats estudis respecte a les mesures a adoptar per a minimitzar la influència de les argiles expansives que conformen el terreny en els edificis existents. La superfície construïda d’obra de reforma de l’actuació és: 590,85m2. La superfície de l’obra d’urbanització és de 1383,71m2.

L’Ajuntament de Constantí celebrarà un Ple extraordinari el proper 29 d’abril per aprovar un dels darrers tràmits burocràtics necessaris, per tal que els treballs puguin iniciar-se aquest estiu.

Paral·lelament, cal destacar que una de les propostes que han passat a la fase de votació popular en els pressupostos participatius de 2019 és precisament una inversió de 100.000 euros destinada a inversions de millora en les escoles Mossèn Ramon Bergadà i Centcelles. La ciutadania major de 16 anys i empadronada a Constantí, pot votar entre aquesta i altres 8 propostes fins el proper 23 d’abril.

 

Back to top