Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’arquera Maria Pitarch aconsegueix la medalla de bronze al Gran Premi d’Espanya d’Osca

Aquest cap de setmana (dies 4 i 5 de maig) s’ha celebrat el tercer Gran Premi d’Espanya-GP Sabiñanigo Pirineus, Osca, en què el Club de Tir amb arc Constantí ha estat representat per l’equip femení format per Maria Pitarch,Laura Pullés i Alba Ortega, amb l’absència d’Èlia Canales que es dirigia a la copa del món de Xangai, competició que es realitzarà del 6 al 12 de maig.

En el round classificatori, les tres arqueres constantinenques passaven el tall per disputar els vuitens de final i classificaven novament l’equip en la primera posició, tal i com ja ho havien fet en l’anterior Gran Premi de Toledo. Maria Pitarch partia de la 5a posició, Laura Pullès de l’onzena, i Alba Ortega de la quinzena.

En les rondes eliminatòries Alba Ortega queia als vuitens per un 6-0 amb la segona cap de sèrie, la navarresa Irati Zurbano, mentre que Laura Pullès amb un 6-4 guanyava a la madrilenya Noelia Asiain, i Maria Pitarch s’imposava 6-0 a la també madrilenya Sonsoles Solera. Ja a quarts de final, Laura Pullès va caure per 6-2 amb la que després seria subcampiona del GP, Miren Etxeberria, mentre que Maria Pitarch s’imposava amb solvència en la seva eliminatòria davant l’arquera asturiana Andrea Rodríguez, per 6-2.

Ja a les semifinals, Maria Pitarch va acabar perdent 7-3 amb la que acabaria sent la campiona del GP, Adriana Martín. Maria Pitarch, finalment, s’acabaria emportant la medalla de bronze després d’imposar-se en l’eliminatòria pel 3r i 4rt lloc per 6-2 a l’arquera Beatriz Gómez.

Aquesta setmana Maria Pitarch participarà en el campionat d’Espanya Universitari en representació de la URV i seguidament el dissabte 11 a la lliga nacional RFETA de camp. La propera cita de l’equip serà en el GP de Madrid els dies 25 i 26 de maig.

Back to top