Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Biblioteca Municipal de Constantí i el MNAT ens apropen a la ciutat de Tàrraco amb el cicle “Llegim Història”

El passat dissabte 4 de maig  s’iniciava un nou Cicle de Lectura “Llegim Història”, que organitza la Biblioteca Municipal de Constantí en col·laboració amb el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona, i que en aquesta ocasió va oferir una aproximació i un recorregut per la ciutat de Tàrraco.

Amb aquesta activitat, basada en el format de clubs de lectura i amb la finalitat, també, de difondre el patrimoni, s’ha proposat el llibre “El somni de Tàrraco”, de Xulio Ricardo Trigo. Una història d’amor i intriga que té lloc a la ciutat que Octavi August va convertir amb la seva presència durant els anys 27 a 25 aC, en la capital efectiva de l’Imperi romà.

L’activitat s’iniciava aquest passat dissabte 4 de maig, amb una visita guiada a l’exposició “Tàrraco” del MNAT, a càrrec de Pilar Sada, conservadora del MNAT. Seguidament, els participants van gaudir d’una visita al Teatre romà de Tarragona, amb les explicacions de l’arqueòleg Josep Francesc Roig.

L’activitat  “Llegim historia” continuarà el pròxim dilluns dia 20 de maig amb una sessió especial del Club de Lectura de la Biblioteca de Constantí, amb el comentari de la novel·la “el somni de Tàrraco” i amb la presència de l’autor, Xulio Ricardo Trigo

Back to top