Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Club Gimnàstica Estètica Constantí organitza un Casal d’Estiu

Del 15 al 26 de juliol tindrà lloc el Casal d’Estiu que organitza el Club Gimnàstica Estètica Constantí. Aquest Casal d’estiu tindrà una durada de dues setmanes i va adreçat a nenes i joves a partir dels 4 anys. El preu de les inscripcions és de 45 euros per setmana

Les activitats es duran a terme de 9 a 13.30 hores al Pavelló Poliesportiu municipal. Durant les dues setmanes del Casal, es realitzaran tasques de preparació física, jocs, classes de ballet i tallers grupals, tant de gimnàstica estètica de grup com de gimnàstica rítmica.

Les inscripcions es poden fer fins el dia 15 de juny. Més informació a: info@esteticaconstanti.com, o al telèfon 722 700 690

Back to top