Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sessió de cloenda de les Aules Universitàries per a la Gent Gran al Sindicat Agrícola

Aquest dimecres 12 de juny ha tingut lloc l’acte de cloenda de curs de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran que organitza l’àrea Social de la URV amb la col·laboració del Sindicat Agrícola. Prop d’una  seixantena de persones van assistir a la darrera sessió del curs, que va anar a càrrec de Maria del Carme Domingo Belando, professora del Departament d’Història i Història de l’Art de la URV.

L’acte també va comptar amb la presència de l’alcalde de Constantí, Óscar Sánchez, la regidora, Dolors Fortuny, el president de les Aules de la Gent Gran a Constantí, Josep Franquès, i la coordinadora de les Aules d’Extensió Unversitària per a la Gent Gran de la URV, Maria Isabel Miró.

Les Aules de la Gent Gran, que han arribat ja a la seva tretzena edició a Constantí, busquen donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat, i ha comptat des dels seus inicis amb el suport del Sindicat Agrícola, on cada dimecres s’han realitzat les sessions a càrrec de professors adscrits a la universitat o d’altres ponents de reconegut prestigi.

Back to top