Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’àrea de Joventut organitza un nou curs de premonitors

Durant aquest mes de juliol, un total de 10 joves estan realitzant un curs de premonitors en temps de lleure, organitzat per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Constantí. Es tracta d’un curs plantejat com una introducció al món de l’educació en el temps de lleure, adreçat a joves d’entre 14 i 17 anys, que volen col·laborar com a voluntaris en activitats d’educació relacionades amb el lleure infantil que s’organitzen al municipi.

Durant el curs, els alumnes aprenen les funcions del monitor/a, jocs dinàmics, tallers i altres recursos educatius.

El curs es realitza en dobles sessions setmanals, els dimecres i dijous de 10 a 13 h, i és una de les activitats incloses en la programació de l’Estiu Jove 2019, que té com a objectiu atendre les necessitats d’oci i de lleure dels infants i joves durant el període de vacances escolars.

 

 

Back to top