Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tot a punt per a la Festa Major

Tot és a punt per la Festa Major de Sant Feliu a Constantí. Prop de 50 activitats conformen la programació d’aquest any, que va començar el passat 25 de juliol i s’allargarà fins el diumenge 4 d’agost. Aquesta tarda, a les  19 h, i amb sortida des del carrer Major (a l’alçada del carrer Tarragona) s’iniciarà la Cercavila amb la participació de les diverses entitats que conformen el seguici popular. En finalitzar la Cercavila, faran un Ball de lluïment a la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer

I a les 20.30 hores, el Pregó de Festa Major davant de l’Ajuntament  donarà el tret de sortida  oficial a la festa. Aquest any, la nostra Festa Major s’estrenarà amb el pregó i espectacle a càrrec del carismàtic Mag Lari, el famós il·lusionista i presentador de televisió, que amb la seva màgia i sentit de l’humor habitual ens convidarà a gaudir d’uns dies intensos de gresca i celebració.

Podeu consultar el programa d’actes a: PROGRAMA CONSTANTÍ -definitiu-

Back to top