Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ofrena floral institucional, les sardanes i una sardinada popular centren els actes de la Diada

La tradicional Ofrena Floral de les autoritats al monument de Rafel Casanova, a l’Avinguda 11 de setembre, va centrar el passat dimarts dia 10 a la tarda l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Constantí, en una celebració que va quedar molt deslluïda a causa de la pluja. Aquest any, l’entitat encarregada de la lectura del manifest de la Diada va ser el Club Patí Constantí. Les condicions meteorològiques  van obligar a traslladar les activitats al Pavelló Poliesportiu, on va continuar la jornada festiva amb la Ballada de sardanes amb ’acompanyament musical a càrrec de La Cobla La Principal de Tarragona.

Una de les novetats de la programació d’aquest any va ser la Sardinada Popular que va comptar amb la participació de més d’un centenar de persones. Aquesta sardinada va estar amenitzada amb un recital d’havaneres a càrrec del grup Sopa de Peix

Els actes es tancaran el divendres 20 de setembre amb la presentació de la miscel·lània “Estudis de Constantí”· Aquest any s’edita el número 35 d’aquesta publicació i la presentació es farà a la Biblioteca Municipal amb la presència d’Arga Sentís, filològa. L’acte tindrà lloc a les set de la tarda.

Back to top