Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Campanya solidària amb els pobles de la Vega Baja afectats pel temporal

L’Ajuntament de Constantí se suma a la campanya d’ajuda humanitària amb els municipis damnificats per les fortes pluges i les greus inundacions que la passada setmana van afectar la comarca alacantina de la Vega Baja. En aquests moments, les necessitats més urgents són les relacionades amb la recollida de material escolar, tot i que aquestes necessitats poden variar durant els propers dies.

Per aquest motiu, des del consistori es demana la col·laboració ciutadana. Totes les persones que vulguin col·laborar amb aquesta campanya solidària poden fer les aportacions de material escolar a l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) de l’Ajuntament de Constantí, en l’horari habitual d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 9 a 14 h). Tot el material que es reculli es distribuirà a través dels canals oficials que s’han habilitat i es repartirà entre els municipis més necessitats.

Back to top