Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Club Gimnàtica Estètica Constantí i l’entrenador del Club de Tir amb Arc, Santos López, reben els Premis del Consell Esportiu del Tarragonès

El Consell Esportiu del Tarragonès ha fet entrega aquest divendres 4 d’octubre dels XII Premis i Beca Auriga Fuscus al pavelló Sant Jordi de Torredembarra. Aquests premis són un reconeixement al treball i la dedicació de promoció de l’esport en edat escolar i al foment de l’esport a la comarca que realitzen diàriament els municipis, els centres d’ensenyament, les entitats esportives i tots els agents, entrenadors, professors i dirigents esportius del territori.

Enguany, es van contemplar 13 categories diferents, la distinció especial del Consell Esportiu del Tarragonès i dels ajuntaments del territori. Entre els guardonats destaca el segon premi, atorgat a Santos López Sánchez, entrenador de màxim nivell del Club de Tir amb Arc de Constantí.

A més, entre les distincions, destaca a petició de l’Ajuntament de Constantí la distinció a l’equip júnior del Club Gimnàstica Estètica de Constantí que va participar en el Campionat del Món de Gimnàstica Estètica de Grup que va tenir lloc a Cartagena, finalitzant en una brillant setena posició. En aquest cas, la distinció va ser entregada per part del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, Jordi Pérez.

Back to top