Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Grup Cultural Mestresses de Casa de Constantí celebra el seu 45è aniversari

El Grup Cultural Mestresses de Casa de Constantí ha commemorat aquest any 2019 el seu 45è aniversari, i ho va celebrar amb un dinar el passat divendres 13 de desembre (dia de Santa Llúcia), patrona de l’associació. La jornada començava amb una missa en honor a Santa Llúcia a la capella del Centre Parroquial. Seguidament, es va fer una foto de tot el grup a les escales de la Plaça de l’Església i la jornada va finalitzar amb un dinar de germanor a Mas Passamaner, on es va fer entrega d’un detall commemoratiu per a totes les assistents

L’associació Grup Cultural Mestresses de Casa va començar a fer activitats el 1974, a la Síquia. Des de fa uns anys, l’Ajuntament va cedir un espai al casal d’entitats on es reuneixen setmanalment per fer manualitats.

L’associació ha estat sempre molt activa i participa en bona part dels actes culturals i festius que se celebren al municipi com ara l’esmorzar de la Festa de l’Oli Nou, els Tres Tombs, la Fira quan es feia, i també en els actes reivindicatius amb els col·lectius de dones com a protagonistes, com el 25-N o el 8 -M. D’altra banda, aquest dilluns 16 de desembre, s’inaugura el pessebre amb materials reciclats que han elaborat durant els últims mesos juntament amb l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí, i que es podrà veure a l’Antic Mercat Municipal durant les festes de Nadal.

Back to top