Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença una àmplia programació d’activitats de Nadal a Constantí

Constantí ja es prepara per viure intensament les Festes de Nadal, i tal i com ja ve sent tradició al llarg dels darrers anys, ho fa amb una programació que ve carregada d’activitats. El passat divendres 29 de novembre, l’encesa de les llums de Nadal marcava l’inici de les festes, amb la simbòlica il·luminació d’un gran arbre de Nadal a la Plaça de les Escoles Velles. La programació d’activitats comptarà aquest any amb prop d’una trentena d’actes que s’organitzen tant des de l’Ajuntament de Constantí, com també per part de les diverses entitats i associacions del municipi.

Amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local fent que el Nadal del 2019 sigui una festa als carrers i establiments del municipi, la Unió de Botiguers de Constantí, amb el suport de l’Ajuntament, ha convocat la 4a edició del Concurs d’aparadors nadalencs. Aquest any són un total de tretze comerços els que participaran  d’aquesta quarta edició del Concurs, basat en una decoració nadalenca en qualsevol dels seus aspectes representatius.

I des d’aquesta setmana ja es troba al vestíbul de l’Ajuntament el gran Tió Solidari, que petits i grans podran fer cagar el dissabte 21 de desembre. Abans, fins el 20 de desembre, tots els infants que ho desitgin podran portar-li aliments. (Es recomana portar: llet, oli, sucre, tonyina). Tots els aliments que es recullin aniran destinats a Càritas Parroquial de Constantí

Pel que fa al programa d’actes, aquest diumenge 15 de desembre tindrà lloc la plantada del pessebre a càrrec de l’associació Moto-Clàssic al Pont de les Caixes, i el dilluns dia 16 de desembre es farà la Inauguració del Pessebre elaborat amb materials reciclats per part del Grup Cultural Mestresses de Casa, l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí

Durant la setmana prèvia al Nadal, les escoles del municipi celebraran els tradicionals Festivals de Nadal, amb les habituals actuacions musicals per part de tots els alumnes. També aquest any té continuïtat la Cantada d’una Nadala conjunta, el dimecres dia 18, una activitat coordinada per l’Escola Municipal de Música i que comptarà amb la participació de l’alumnat de la Llar d’Infants Gu-gu i de les dues escoles del municipi, Centcelles i Mn. Ramon Bergadà

Dintre de la programació no hi faltarà una nova edició del Pessebre Vivent, la segona edició de “Racons de Constantí” amb diferents escenes que es representaran a diverses places i carres del poble, amb un recorregut lliure i gratuït. El Pessebre Vivent, a càrrec de l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí, es podrà veure els dies 26 i 28 de desembre, entre les 18 i 22 hores, i davant de l’Ajuntament es fixarà el punt d’inici on s’entregarà el plànol de les ubicacions del Pessebre amb els horaris de les escenes.

Durant els dies 27, 28, i 29 de desembre el Pavelló Poliesportiu serà l’escenari d’una nova edició del Parc de Nadal, organitzat per l’àrea de Joventut i el Punt Òmnia, i que durant 3 dies oferirà activitats educatives i de lleure i tallers d’allò més diversos per als infants i joves. I per acomiadar l’any, la nit del 31 de desembre es farà el tradicional sopar i revetlla de cap d’any al Pavelló Poliesportiu amb l’actuació musical de l’Orquestra La Pasarela. Les entrades per al Sopar i la Revetlla de Cap d’any es podran comprar anticipadament a l’OAC de l’Ajuntament

Els actes finalitzaran amb la tradicional Cavalcada dels reis Mags d’Orient pels carrers del poble. Totes les activitats de Nadal es poden consultar a: https://issuu.com/constanti/docs/nadal_2019__1_

Back to top