Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí presenta la segona edició del Pessebre Vivent itinerant pels carrers del poble

Dintre de la programació d’actes de Nadal a Constantí no hi faltarà una nova edició del Pessebre Vivent, la segona edició de “Racons de Constantí” amb diferents escenes que es representaran a diverses places i carrers del nucli antic del poble, amb un recorregut lliure i gratuït. Després del gran èxit de la primera edició, el Pessebre Vivent a càrrec de l’Associació d’Amics del Teatre Les Forques de Constantí es podrà veure els dies 26 i 28 de desembre, entre les 18 i 22 hores. A les 17.30 h, davant de l’Ajuntament, es fixarà el punt d’inici on s’entregarà el plànol de les ubicacions del Pessebre amb els horaris de les escenes.

Aquest dijous 19 de desembre s’ha presentat en roda de premsa aquesta nova edició del Pessebre Vivent “Racons de Constantí” en un acte celebrat a la Sala de Plens de l’Ajuntament, que ha comptat amb la presència de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, el president de l’Associació d’Amics del Teatre, Marc Cardó, la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Dolors Fortuny, i el portaveu del grup municipal de Junts per Constantí, Josep M. Franquès.

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, ha obert l’acte destacant “l’impacte que va tenir l’anterior edició” i ha destacat que aquest Pessebre Vivent “és un projecte cultural que dona prestigi i projecció al nostre municipi”. L’alcalde ha manifestat el seu agraïment “a l’Associació d’Amics del Teatre Les Forques, i a tants veïns i veïnes que col·laboren amb aquest Pessebre vivent”.

De la seva banda, el president de l’Associació d’Amics del Teatre Les Forques, Marc Cardó, ha destacat que “aquest any hi haurà canvis, novetats i sorpreses respecte de la primera edició”. Cardó ha explicat que el Pessebre Vivent “Racons de Constantí “d’aquest any constarà de sis escenes, que transcorreran per diferents emplaçaments del casc antic de Constantí: l’Anunciació (Plaça de l’Església), el Mercat (Plaça dels Drets Humans), l’hostal (Plaça de l’Hospital), Casa dels pastors (carrer Sant Vicenç), El bé i el mal (Pista d’Estiu) i el Sopar de Nadal (Raval de Sant Cristòfol- Cal Roig).

Aquesta és la 4a edició del Pessebre Vivent a Constantí, la segona en la que serà itinerant a diferents places i carrers, que comptarà amb la participació i implicació d’unes 100 persones.

 

Back to top