Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tres dies d’activitats infantils i juvenils al Parc de Nadal de Constantí

Entre els dies 27 i 29 de desembre tindrà lloc una nova edició del Parc de Nadal organitzat per l’Ajuntament de Constantí. Durant aquests 3 dies el Pavelló Poliesportiu acollirà tot un seguit d’activitats destinades a un públic infantil i juvenil. El Parc de Nadal, que aquest any organitzen conjuntament les àrees de Festes i Joventut de l’Ajuntament de Constantí, serà coordinat per la tècnica de festes, el dinamitzador juvenil del projecte TREKA, la responsable del Punt Òmnia,  i el tècnic de joventut municipal, i comptarà amb la col•laboració del grup de premonitors joves, monitors de lleure de Constantí i entitats locals que oferiran activitats per als assistents.

Aquest any el Parc de Nadal comptarà amb 7 espais inflables preparats per a totes les edats, jocs, ping pong, bàsquet, zona de manualitats i maquillatge. A més, es faran activitats puntuals programades, i també hi haurà un espai per realitzar jocs en català cedits pel CPNL (Consorci per la Normalització Lingüística).El Parc també estarà guarnit amb l’arbre dels desitjos, on tots els assistents podran penjar les targetes amb el “bons desitjos” per al 2020.

El Parc de Nadal obrirà les seves portes de 10 a 13 h i de 16.30 a 19.30 h. Els preus són de  3 euros l’entrada d’un dia; 5 euros l’entrada per 2 dies, i 6 euros per als 3 dies. La venda d’entrades es farà al Pavelló Poliesportiu, coincidint amb l’horari d’obertura del Parc.

 

Back to top