Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí ofereix un acte de benvinguda als infants nascuts durant l’últim any

El passat dissabte, 1 de febrer, l’Ajuntament de Constantí va oferir un acte de benvinguda als infants nascuts durant aquest darrer any al municipi. Aquest any, l’acte de benvinguda es va fer a la Biblioteca Municipal i va consistir en l’entrega d’un detall i obsequi de reconeixement a cadascuna de les famílies amb fills nascuts durant el passat 2019, consistent en un lot de productes per a nadons.

En total, se’n beneficiaran 57 famílies. Durant aquest últim any han nascut i s’han inscrit i empadronat a Constantí un total de 30 nenes i 27 nens.

L’acte va comptar amb una actuació musical d’una formació de cambra integrada per alumnes de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens”. L’alcalde Oscar Sánchez va voler felicitar totes les famílies i es va referir a la responsabilitat que suposa el fet de ser pares i educar els nostres fills, una tasca, moltes vegades, no exempta de dificultats. Durant l’acte es va informar de totes les accions que es desenvolupen des dels diversos serveis de l‘Ajuntament de Constantí per tal d’ajudar les famílies. Per finalitzar, es va fer una fotografia amb tots els pares, mares i nadons nascuts durant l’últim any.

Back to top