Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Suspensió temporal de totes les activitats socioeducatives i del Pla Educatiu d’Entorn (Fora dels centres educatius)

Tenint en compte l’últim comunicat del Departament d’Educació, en relació al coronavirus,  on  insta “a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol altre servei que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament”, l’Ajuntament de Constantí després de consultar i consensuar amb els diferents centres educatius i serveis ha decidit suspendre temporalment i de manera preventiva totes les activitats socioeducatives i del Pla Educatiu d’Entorn que s’hagin de realitzar fora dels centres educatius.

No queden suspeses les classes dels diferents centres educatius ni les activitats habituals dels diferents  serveis.

Per més informació podeu trucar als responsables de les activitats ( centres educatius, escola d’adults, biblioteca, escola de música, serveis socials, Llar d’infants…).

Aquestes mesures de prevenció i control es mantindran fins a nou avís.

Back to top