Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Ajornament del pagament de tributs i taxes

Davant la situació de pandèmia ocasionada pel Covid-19, i en el marc de l’estat de l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Constantí i Base-Gestió d’Ingressos han pres la decisió d’ajornar: el cobrament de procediments de recaptació voluntària, recaptació executiva; els fraccionaments, ajornaments i pagaments personalitzats; i la inspecció i el procediment sancionador mentre duri l’estat d’alarma.

– A la vegada, es bonificaran les taxes de parades del mercadet municipal i d’ocupació de via pública per terrasses d’establiments de restauració pel temps que duri l’estat d’alerta decretat.

-Així mateix, l’Ajuntament de Constantí no emetrà els rebuts derivats de l’ús del Pavelló Poliesportiu, la Llar d’Infants municipal i l’Escola de Música mentre no es restableixi el servei i es compensaran els corresponents al mes de març.

-Per qualsevol dubte el telèfon d’atenció a la ciutadania de Base és el 977 253 400

Back to top