Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí intensifica les tasques de desinfecció de via pública i contenidors

L’Ajuntament de Constantí ha intensificat aquesta setmana la neteja de la via pública amb productes desinfectants específics com a mesura de prevenció per frenar l’expansió del coronavirus.

En aquest sentit, la Brigada Municipal està duent a terme treballs de desinfecció de carrers i contenidors. Les accions de desinfecció es realitzen amb  producte innocu per a les persones i respectuós amb el medi ambient.

Des del consistori es vol destacar la importància de desinfectar aquests espais per aconseguir una major higiene, i s’ha subratllat la predisposició i el treball de la Brigada Municipal

D’altra banda, des de l’Ajuntament es fa una crida a la responsabilitat també pel que fa a les qüestions de residus, neteja i recollida selectiva: baixar les escombraries al vespre, fer la separació de residus correctament i dipositar cada fracció al seu contenidor. A més, tenint en compte que el servei de deixalleria comarcal es troba tancat al públic us demanem que durant aquests dies no dipositeu residus voluminosos (mobles, trastos vells) a les illes de contenidors ni a la via pública.

Back to top