Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí posa en marxa una borsa de voluntariat per ajudar les persones grans i els col·lectius vulnerables

L’Ajuntament de Constantí, amb la col·laboració de Càritas Parroquial, ha posat en marxa una borsa de voluntariat per fer front a les necessitats que puguin derivar-se de la situació d’emergència social provocada pel coronavirus. L’objectiu d’aquesta borsa de voluntaris és donar servei a les persones grans i en situació de vulnerabilitat que no poden sortir de casa durant l’episodi de confinament perquè són col·lectius de risc i estan soles.

L’objectiu és atendre necessitats com fer-los arribar aliments, medicament o altres necessitats bàsiques. Les persones interessades en col·laborar com a voluntaris i voluntàries han de tenir entre 20 i 50 anys. Les inscripcions d’han de fer a través del correu electrònic: registre@constanti.cat, deixant el nom, cognom i telèfon de contacte. Una vegada creada la borsa de voluntariat, des de l’Ajuntament de Constantí es posaran en contacte amb totes les persones que no tinguin cobertura familiar i que es trobin en situació de vulnerabilitat, per oferir-los la possibilitat d’acollir-se a aquest servei de suport.

També es crearà una comissió de seguiment, per tal de coordinar les actuacions i fer un control del desenvolupament d’aquesta activitat.

De manera excepcional, des de Càritas de Constantí també s’ampliarà l’horari d’atenció al públic durant el temps que duri l’estat d’alarma

Back to top