Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’instal·len càmares de videovigilància a Constantí

L’Ajuntament de Constantí ha posat en servei un sistema de càmeres de videovigilància integrades amb la infraestructura informàtica corporativa de l’Ajuntament, que connecta a través de fibra òptica diversos edificis municipals: Ajuntament, Policia Local, Ràdio i Pavelló poliesportiu. El seguiment es podrà fer des de la sala de control de les dependències policials.

La mesura s’ha posat en marxa un vegada finalitzats els tràmits corresponents amb la Comissió de Control dels Dispositius de Videovigilància de Catalunya. Les càmeres tenen un objectiu dissuassori, per tal d’incrementar la sensació de seguretat ciutadana i vial de la població, contribuint a millorar la resposta policial i complementant el servei de proximitat de la Policia Local.

Es tracta d’un total de quatre càmeres, connectades les 24 hores del dia amb la comissaria de la Policia Local i distribuïdes en diferents zones estratègiques: carrer Major (Ajuntament), Policia Local i C/Dels Horts cruïlla amb Jaume I. Posteriorment a aquesta primera instal·lació, s’ampliarà per fases a altres zones del municipi.

Back to top