Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitza la 2a Fase del servei d’instal·lació de càmeres de videovigilància

L’Ajuntament de Constantí, a través de la regidoria de Seguretat, Protecció Civil i Mobilitat, ha informat que ja ha finalitzat la 2a fase de la instal·lació de càmeres de videovigilància als carrers del municipi.

Si en una primera fase ja es va instal·lar una càmera al carrer Major (àrea Ajuntament), i 3 càmeres al carrer dels Horts cruïlla amb c/Jaume I, en aquesta 2a fase s’han incorporat al servei de videovigilància 3 noves càmeres ubicades al carrer Barcelona.

En total són 7 càmeres de videovigilància repartides en 3 zones del municipi, integrades amb la infraestructura informàtica corporativa de l’Ajuntament, que connecta a través de fibra òptica diversos edificis municipals: Ajuntament, Policia Local, Ràdio i Pavelló poliesportiu. Preparades per la gravació d’imatges les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any, el seguiment es fa des de la sala de control de les dependències policials i amb estricte compliment de les mesures establertes per llei.

L’objectiu d’aquesta instal·lació és millorar la gestió del trànsit, controlar la venda ambulant il·legal, prevenir conductes delictives i garantir la seguretat de les persones. En definitiva, fer de Constantí un municipi més segur.

Back to top