Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí celebra els 25 anys del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”

Un any més Constantí s’ha sumat aquest diumenge a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, en una jornada que a causa de la pluja va quedar deslluïda i va haver de finalitzar abans del previst. Aquest any, el “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” arribava a la seva 25ª edició a Constantí i al llarg del dia es van realitzar diverses activitats lúdiques. La situació excepcional a causa de la pandèmia de la COVID-19 ha fet que aquest any la jornada canviés el seu format habitual i les activitats s’han realitzat davant de l’Ajuntament, i no a les instal·lacions del Club Esplai on s’havia desenvolupat la jornada al llarg de les anteriors edicions. A més, s’han complert les mesures de seguretat i prevenció com l’ús obligatori de mascaretes per a tots els assistents. Es calcula que la recaptació total d’enguany se situa vora els 2.100 euros, tot i que encara es podrà adquirir material i fer donacions.

Des de l’inici de l’activitat, ara fa 25 anys, el Club Esplai Constantí és considerat un dels més solidaris de Catalunya durant la jornada del “Mulla’t”. De bon matí, la jornada s’iniciava amb la inauguració d’una exposició fotogràfica dels 25 anys del Mulla’t a Constantí, que es va poder veure durant tot el dia. Seguidament  es va fer una competició de dards  i pels volts del migdia tenia lloc el tradicional concurs de dibuix per a nens i nenes de 3 a 12 anys. Ja a la tarda, van tenir lloc les habituals simultànies d’escacs amb la presència d’Aaron Alfonso i amb la col·laboració del Club d’Escacs Constantí.

També a la tarda es va fer un taller de foc a càrrec de l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A, abans que la pluja obligués a interrompre la celebració i suspendre la resta d’activitats previstes en el programa, com l’actuació de la violinista Astrid Torrente, la ballada de sardanes i l’entrega de premis. Durant tota la diada s’han pogut adquirir a la paradeta instal·lada davant de l’Ajuntament els productes de promoció de la campanya: tovalloles, samarretes, bosses, necessers i ampolles d’aigua. Tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament a la investigació i millora dels centres que tenen cura dels afectats per la malaltia.

Back to top