Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Patge Reial fa una visita a l’Ajuntament de Constantí

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i la regidora de Festes, Mariana Buger, van rebre el passat divendres 4 de desembre la visita del Patge reial. L’alcalde rebia la setmana passada una carta de Ses Majestats els Reis d’Orient en que li comunicaven que malgrat l’actual situació a causa de la pandèmia, els nens i nens de Constantí podran gaudir de la màgia i la il·lusió d’una de les nits més especials de l’any.

Amb totes les mesures de seguretat, els Patges reials arribaran a Constantí els dies 2,3 i 4 de gener i posaran tot a punt perquè els infants del municipi puguin entregar les seves cartes i rebre els desitjats regals de la nit de Reis. El Patge reial també li ha confirmat a l’alcalde que els Reis Mags arribaran a Constantí el dia 5 de gener per retrobar-se amb els nens i nenes abans de la nit més màgica de l’any.

Aprofitant aquesta visita, el Patge Reial li ha fet entrega a l’alcalde d’una carta dels Reis Mags adreçada a tos els infants del municipi. Per tal que els nens i nenes puguin visitar els Reis Mags (el dia 5 de gener) hauran de sol·licitar-ho mitjançant el correu electrònic: majestatsdorientconstanti@gmail.com i se’ls informarà de com fer-ho. Tenint en compte que l’agenda dels reis mags durant aquests dies és molt ajustada, el termini per demanar aquest visita és fins el 18 de desembre.

Carta dels Reis Mags als infants de Constantí

Back to top