Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Més de 700 infants participen de la Cantada d’una Nadala conjunta virtual

Un dels actes tradicionals i amb més participació de la programació nadalenca a Constantí és la Cantada de la Nadala conjunta que cada any aplega centenars d’alumnes dels centres educatius del municipi a la Plaça de les Escoles Velles. Aquest any, quan s’ha arribat a la cinquena edició d’aquesta iniciativa, la situació sanitària ha fet que el format de la Cantada sigui totalment diferent, i s’ha gravat en format vídeo que s’ha pogut veure aquest dijous 17 de desembre a les xarxes socials de l’Ajuntament i escoltar per Constantí Ràdio.

La nadala escollida per a aquest any ha estat “Voldria passar un Nadal com cal”, de l’àlbum: Un hivern de colors, de l’Anna Llopart i del Xavi Gonzalez. L’activitat ha estat coordinada, un any més, per l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” i ha comptat amb la participació de més de 700 nens i nenes de la Llar d’Infants Gu-gu, les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà, i aquest any també s’ha unit al projecte l’Institut de Constantí.

Cada centre ha gravat els seus vídeos corresponents amb els grups bombolla estables. El resultat final es pot veure al següent enllaç de Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=HkLPco3tze4&feature=youtu.be

Back to top