Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Plaça de les Escoles Velles acull l’exposició “Re-descobrint Centcelles”

Dintre dels actes de la Festa Major d’Hivern a Constantí, la Plaça de les Escoles Velles acull des d’aquesta setmana l’exposició fotogràfica “Re-descobrint Centcelles”. Es tracta d’una mostra que recupera episodis significatius en la història del monument de Centcelles a partir del seu “re-descobriment” a finals del segle XIX i que l’han situat com un dels exponents més destacats del món romà al nostre país. Són imatges que van formar part de l’exposició monogràfica del mateix títol organitzada pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona l’any 2016.

Amb aquesta exposició es volia proposar, una nova mirada a aquest singular Conjunt, declarat Patrimoni Mundial l’any 2000, que des de sempre ha atret arqueòlegs i estudiosos del món romà, de la història i de l’art.

Entre les fotografies de l’exposició podem veure diferents detalls de les tasques d’excavació i conservació portades a terme pels tècnics de l’Institut Arqueològic Alemany, així com visites d’estudiosos o activitats de difusió, com les dels projecte “Centcelles, el nostre objectiu”. L’exposició “Re-descobrint Centcelles” es podrà veure fins al 28 de febrer d’enguany.

 

 

 

Back to top