Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comencen les reunions de treball amb les empreses del Polígon

Durant les darreres setmanes s’han iniciat les primers reunions de treball telemàtiques entre l’Ajuntament de Constantí, la Cambra de Tarragona i les principals empreses del Polígon Industrial de Constantí. Aquestes reunions s’emmarquen dintre del projecte de col·laboració entre Ajuntament i Cambra de Tarragona per impulsar la dinamització del Polígon.

En aquestes sessions les empreses estan expressant, de forma directa, les seves opinions sobre diferents aspectes del polígon, del municipi i del territori en general. D’aquesta manera s’estan identificant les principals necessitats en matèria d’equipaments i serveis, per tal de  consensuar les actuacions de millora que siguin necessàries.

Des de l’Ajuntament de Constantí i la Cambra es valoren de manera molt satisfactòria aquestes primeres reunions, i durant les pròximes setmanes es donarà continuïtat a aquest procés participatiu amb enquestes, entrevistes personalitzades i taules de treball sectorials amb representants de les empreses.

Back to top