Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Voluntaris de Creu Roja col·laboren a peu de carrer en la prevenció de la Covid-19

Diversos voluntaris de Creu Roja col·laboren des d’aquesta setmana amb l’Ajuntament de Constantí en tasques de sensibilització i prevenció per fer front a la Covid-19. Després de l’increment de casos positius que es va registrar la setmana passada al municipi, s’ha decidit impulsar aquesta campanya de conscienciació per aturar la transmissió del virus.

El projecte de Voluntariat promotor de la salut comunitària, coordinat amb el Departament de Salut, consisteix en que voluntaris de Creu Roja realitzen tasques de difusió a peu de carrer de les mesures de prevenció contra la Covid-19 amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre la necessitat de seguir les indicacions de les autoritats sanitàries per tallar les cadenes de transmissió comunitària.

Aquest dimecres, els voluntaris han repartit mascaretes i han informat sobre les mesures de prevenció i seguretat a les entrades i sortides de les escoles i l’Institut. El dijous es repetirà l’activitat pels voltants del Mercat municipal i la zona de comerços del carrer Barcelona. Durant les pròximes setmanes el servei tindrà continuïtat en funció de quina sigui l’evolució de les dades al municipi.

Back to top