Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Cursos formatius per millorar la inserció laboral al municipi

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina i la inserció laboral. Les inscripcions per participar d’aquests cursos donen prioritat a les persones aturades del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.

La setmana passada finalitzava un nou curs de carretoner/a que ha comptat amb un total de 13 alumnes inscrits. El curs, de 24 hores de durada, s’ha desenvolupat a les instal·lacions de Savannah Prevenform (al carrer Artesans de Valls). El curs de carretoner ha estat un dels cursos més demandats durant els últims anys al municipi. L’objectiu del curs, 100 % subvencionat, és capacitar en el maneig segur d’operacions amb carretons elevadors, oferint formació en la seva conducció i funcionament marcada por la norma UNE 5845.

I aquesta setmana, una quinzena d’alumnes realitzen un nou curs d’operador de plataformes mòbils de personal. Amb una durada de 12 hores el curs s’està desenvolupant també a les instal·lacions de Savannah Prevenform, a Valls. L’objectiu del curs és el d’adquirir les competències per a la conducció, ús i maneig segur de les Plataformes Elevadores Mòbils de Personal corresponents als tipus i grups definits per a cada màquina.

Back to top