Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Més d’una cinquantena de nens participen al Campus de Futbol de Setmana Santa

Més d’una cinquantena de nens d’entre 5 i 14 anys participen des d’aquest dilluns 29 de març en el Campus de Futbol de Setmana Santa que s’està realitzant al Camp de Futbol Municipal “La Coma” de Constantí.

Organitzat per l’escola de tecnificació “Tecnifica’t”, amb la col·laboració del Centre d’Esports Constantí i l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Constantí, el Campus planteja sessions de tecnificació i de perfeccionament de la tècnica individual en grups reduïts i estables, que s’estan fent cada matí de 9 a 13 h, amb servei d’acollida des de les 8 h.

El Campus finalitzarà aquest dimecres 31 de març i durant la realització de l’activitat s’estan complint totes les mesures de seguretat i els protocols dictats per les autoritats sanitàries a causa de la pandèmia.

Back to top