Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença la 2a fase de renovació de l’enllumenat als carrers del Grup Centcelles

L’Ajuntament de Constantí continua apostant per l’estalvi energètic i aquesta setmana s’iniciaran els treballs de la 2a fase de renovació de l’enllumenat públic al Grup Centcelles. Amb l’objectiu de mantenir els nivells lumínics i a la vegada aconseguir un estalvi energètic i econòmic, aquesta intervenció es concretarà als carrers dels Horts, Pallaresos, Jaume I, Gaudí, Centcelles i Plaça Juan Ramon Jiménez.

L’actuació comportarà la substitució de làmpades existents per noves de VMH de potència inferior i la substitució dels equips electromagnètics per nous equips electrònics programats amb reducció de flux. També es substituiran les lluminàries en estat obsolet per unes noves amb tecnologia LED.

Aquesta actuació suposa un estalvi energètic anual del 54 %. Pel que fa  a l’estalvi econòmic és de 8.069,78 euros anuals amb un cost de l’actuació de 24.424,04 euros.

El passat mes de setembre es completava la 1a fase d’aquesta renovació de l’enllumenat al Grup Centcelles,  i durant el passat estiu ja es va procedir a la renovació dels punts de llum a l’Avinguda Europa del Polígon Industrial

Back to top