Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Cruyff Court es posa a punt

El nou Cruyff Court de Constantí ja es troba pràcticament enllestit. La setmana passada es van realitzar els treballs de col·locació de la gespa artificial, la impressió del logotip de la Johan Cruyff Foundation al mig del camp i la instal·lació de les tanques i cartells. La nova instal·lació esportiva té com a objectiu promoure l’esport com a eina educativa i de cohesió entre els infants i els joves del municipi, inculcant valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal.

El passat 1 de febrer, l’Ajuntament de Constantí i la Fundació Johan Cruyff van signar un conveni de col·laboració per a la instal·lació d’un Cruyff Court al municipi, a la Plaça de la Generalitat. Durant les pròximes setmanes s’anunciarà la data per a la seva inauguració.

Back to top